PULSE: DIGITAL AUDIT

Lurer du på hvordan det går med bedriften din på digitale flater?

Puls vil gi deg et innblikk i, og status på hvordan merkevaren deres gjør det på digitale flater, for det er nemlig ikke alltid like lett å holde seg oppdatert på nye trender som kommer og går eller algoritmer som kontinuerlig er i forandring. Enten det er sosiale medier, nettsiden, annonser eller visuell profil, avdekker vi muligheter og forbedringer som kan gjøres for bedriftens digitale markedsføring.

*Veiledende pris. Kan variere basert på omfanget av digitale medier.
pris eks. mva.

PULSE: DIGITAL AUDIT

En grundig gjennomgang

En digital audit gir deg muligheten til å ta pulsen på markedsaktiviteter, markesdføringsmateriale og annonser. Vi gjør dypdykk inn i bedriftens sosiale medier kontoer, Google Analytics, annonseinnsikt og nettside. Deretter gjør vi opp en vurdering på hva vi tror vil være lurt som neste steg. Til slutt vil du få en helhetlig rapport som forteller om våre funn gjennom analysen, hva som er bra og hva som kan forbedres, samt en anbefaling på hvordan dere bør fortsette.

Sosiale medier

Vi analyserer deres tilstedeværelse på ulike sosiale medier opp mot "best practice" og finner ut om dere benytter dere av de riktige kanalene for å oppnå målene deres.

Innhold og kommunikasjon

I dagens digitale landskap produserer alle innhold, men hvilken type innhold passer dere best, og blir deres image kommunisert godt nok uttad?

Nettside, layout og brukeratferd

Nettsiden fungerer ofte som kundens digitale førsteinntrykk, men det kan brukes til så mye mer. Er teksten på nettsiden skrevet for å informere om hva dere er, gjør og vil, eller er det skrevet med tanke på søkemotoroptimalisering?

Digital annonsering

Har dere målgruppen klar, og behersker dere å få mest mulig ut av annonseringen ved å segmentere etter dem? Å se nærmere på dette kan spare dere for tusenvis av kroner samtidig som det hjelper til i å effektivisere annonseringen.

LEGG INN FORESPØRSEL