PERSONVERN OG GDPR

Introduksjon

Ditt personvern er viktig for oss. Derfor er vi dedikert når det gjelder GDPR og personvern. I denne personvernerklæringen vil du finne informasjonen vi behandler, hvordan vi gjør det, formålet med behandlingen og hvordan du kan få innsyn, kontrollere og håndtere personopplysningene vi har om deg.

Om rocketlabs

Rocketlabs AS er et digitalbyrå med fokus på markedsføring, medieproduksjon, annonser og innholdsproduksjon.


Hva slags data samler vi inn?

Rocketlabs samler inn data fra deg gjennom kommunikasjonen vår med deg og din bruk av våre nettsider. Noen av disse dataene har du gitt oss direkte via skjemaer og andre opplysninger samles inn via interaksjoner du har med vår nettside. Vi henter også inn opplysninger om deg fra tredje parter som for eksempel sosiale medier eller andre offentlige kilder. Ved skjemaregistrering godtar du innsamling av data du fyller ut.

Vi kan samle inn:

• Personlig informasjon som navn, adresse, e-post

• Arbeidstittel og arbeidssted

• Anonymiserte IP-adresser

• Informasjon som angår bruk av nettside og tjenester

• Kommunikasjon gjennom e-post eller direktemeldinger

• Annen informasjon fra skjemaer

Vi samler ikke inn sensitiv personlig data gjennom bruk av tjenester på nett.

Hvordan bruker vi dataene?

Vi bruker informasjonen til å forbedre din opplevelse gjennom å:

• Tilpasse mengden informasjon som sendes via markedsføringskommunikasjon

• Tilpasse type informasjon som vises til deg

• Forbedre og utvikle vår markedskommunikasjon

• Annonsere og markedsføre relevant informasjon gjennom markedsføringskommunikasjon og målrettede annonser

• Forbedre, håndtere og organisere vår direkte kontakt med deg

Vi bruker også dataene til å analysere ytelsen vår, utvikle arbeidsstyrken vår og planlegge fremtidig kommunikasjon – både gjennom markedsføringskommunikasjon og direkte kontakt gjennom e-post eller telefon.

Informasjonskapsler og lignende teknologi

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er plassert på enheten din for å lagre data, og som kan hentes av en nettserver på domenet som utplasserte informasjonskapselen. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å se bruken din av våre kanaler, og analysere ytelsen til vår markedskommunikasjon.

Du har en rekke verktøy for å kontrollere informasjonen som samles inn av informasjonskapsler og lignende teknologi. Du kan for eksempel bruke kontrollene i nettleseren din til å begrense hvordan nettstedene du besøker, kan bruke informasjonskapsler. Du kan også trekke tilbake samtykket ved å slette eller blokkere informasjonskapsler.

På hvilket grunnlag behandler vi data om deg?

Vi samler inn og holder data om deg fordi du har akseptert våre vilkår for bruk av nettside, eller gitt tillatelse gjennom andre former som for eksempel direkte kontakt, kontrakter eller aksept ved innsending skjema.  

Dersom du er kunde av oss vil vi beholde data angående deg og din organisasjon for å best kunne gi service, support og god informasjonsflyt til deg som kunde. Vi vil også sende deg markedsføringskommunikasjon av legitim interesse.

Hvor lagrer vi dataene om deg?

Vi lagrer dine data i våre i Goggle's analyseverktøy og vårt e-postsystem.

Hvor lenge beholder vi data?

Vi beholder data om deg så lenge du fortsatt ønsker det og at du viser interesse ovenfor innholdet vi produserer, eller sender deg. Dersom dette ikke lenger er tilfelle vil vi slette dataene midlertidig inntil du enten ønsker dataene fjernet fullstendig, eller engasjerer deg i vårt innhold igjen.

Dine rettigheter for behandling av data

Du vil ha tilgang til personlig informasjon og se hvilke data vi har på deg. Dersom du ønsker å korrigere eller slette data kan dette gjøres ved henvendelse til mission@rocketlabs.no

Eksterne lenker og nettsider

Vi tar kun ansvar for innhold og datainnsamling som ligger på vårt domene (www.rocketlabs.no). Dersom domenet ikke tilhører oss tar vi ikke ansvar for dataene som samles inn.

Hvordan kontakter jeg dere?

Dersom du har spørsmål eller henvendelser vedrørende personopplysninger kan du kontakte oss her:


mission@rocketlabs.no
+47 417 51 735

kontakt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.